Вперед до перемоги!

2016-04-21

vit_1

За роки навчання в школі стало звичним, що в кінці року починаються олімпіади. Ще з початку року всі учні та вчителі початкової школи починають старанно готуватися до змагань, бо це велика честь брати участь у олімпіадах і відстоювати честь школи. Завдання кожного вчителя початкових класів — підготувати команду учасників шкільних олімпіад, а завдання учнів — уважно слухати своїх наставників і сумлінно працювати над тим, щоб взяти участь у цих змаганнях .

Після серйозної підготовки учні, впевнені у перемозі, йшли у заклад, де відбувалися олімпіади і були готові для того, щоб показати усі свої знання, які їм дали вчителі, стати гідними звання «Переможець».

Ми дуже вдячні учням, які стали учасниками змагань і посіли призові місця. Це такі учні, як: Ченцов Віталій учень 4 – А класу – II місце з математики, вчитель Херсун Ольга Леонідівна; Шелковенко Роман учень 3 – Б класу – ІІ місце з математики, Єнгоян Яна учениця 3 – Б класу – ІІІ місце з української мови, Опанасюк Кирило учень 3 – Б класу – ІІІ місце з природознавства, вчитель Кваченко Вікторія Олексіївна.

Велика подяка вчителям: Херсун О.Л., Кваченко В.О., - які навчили дітей, розвили їхні здібності і таланти. А всі разом довели, що недарма так багато і старанно працювали над підвищенням знань своїх учнів, йшли до перемоги.

Влаштовувати олімпіади - це чудова ідея, бо ці змагання допомагають розвинути кмітливість дітей, поглибити їхні знання, підвищити їх самооцінку, а це дуже важливо для дітей, особливо в їхньому віці.

На жаль, олімпіади закінчилися. Учням було дуже цікаво брати в них участь, але це не кінець сумлінної праці над досягненням нових висот. Тому сподіваємось, що у наступному році наша школа підніме рівень знань учнів, і ми знову зможемо показати високі результати.

Головань Н.С., керівник методичного об’єднання учителів початкових класів, учитель початкових класів, учитель вищої категорії

Кiлькiсть переглядiв: 431

Коментарi